מחשבון פיצה למתכונים

מחשבון

מחשבון בצק פיצה

המרה: 1% IDY ≈ 1.25% ADY ≈ 3% טריים
עדינה ×0.8 · רגילה ×1.0 · מהירה ×2.5
תוויתטמפרטורה (°C)זמן (שעות)
סדר מוצע: תסיסה במקרר ואז התפחה בטמפרטורת חדר. ניתן למחוק שלבים (×).
פוליש = 100% מים · ביגה = 50% מים

כיצד להשתמש במחשבון

  1. כדורים/משקל: הגדירו כמות ומשקל כדור.
  2. פחת: הוסיפו אם נשאר חומר על הקערה/שיש.
  3. הידרציה/מלח: הזינו אחוזים לפי הסגנון.
  4. שמרים: אוטומטי/פשט/ידני + סוג שמרים. יש המרה בין IDY/ADY/טריים.
  5. פרופיל: עדינה/רגילה/מהירה—משפיע על מינון שמרים.
  6. שלבים: מקרר → חדר; ניתן למחוק שלבים.
  7. בצק מקדים: פוליש 100% מים / ביגה 50% מים; אחוז קמח למקדים.
  8. תוצאה: הטבלה מחלקת סה״כ/מקדים/השלמה. אפשר להעתיק/להדפיס/לשתף.

יצרתי עבורכם מחשבון ייחודי לבצק פיצה, שמאפשר לכם לחשב בצורה מדויקת את כל מרכיבי הבצק לפי הצרכים שלכם – כמות כדורים, משקל כל כדור, אחוזי הידרציה, מלח, שמרים ותוספות נוספות. המחשבון יודע לקחת בחשבון גם סוגי שמרים שונים וההמרות ביניהם, שלבי התפחה במקרר ובטמפרטורת חדר, ואפילו בצק מקדים כמו פוליש, ביגה או מחמצת. בסיום תקבלו מתכון מסודר עם טבלה ברורה הכוללת את כל החומרים, חלוקה בין בצק מקדים להשלמה, ואפשרויות נוחות להעתקה, הדפסה או שיתוף – כולל שיתוף קישור ישיר למתכון שלכם.

מחשבון פיצה ייחודי כאן תוכלו למצוא לכם את המתכון המושלם מבחינתכם.
שימו לב לכמה דגשים שרשומים מתחת למחשבון

מחשבון פיצה מתכונים ברגע

מתקשרים או שולחים וואטסאפ אל
המספר 054-2200324 לעמית.

כל הזכויות שמורות ל- amitbashel ©

חשוב לדעת !